Ontdek deze 6 legendarische lofts

Share.

Charmant, luxueus of een tikkeltje edgy: een loft heeft vaak net dat beetje meer te bieden. Er zijn dan ook vele mooie lofts in België te vinden. Ga mee op ontdekking door ons land en laat je inspireren door deze zes unieke lofts. 

Adembenemend Avelgem

Boven ‘De Grootte Fabrieke’ is een parel van een loft gebouwd. Industriële elegantie wordt gecombineerd met vernieuwend comfort. Dit geeft een modern, doch tijdloze en charmante uitstraling aan de loft. Zo is een deel van de muren onaangetast gebleven. Dat werd gecombineerd met een industriële aankleding van het interieur wat rust geeft. 

Naast een grote woonkamer vind je 2 slaapkamers, een luxueuze badkamer, een fijne keuken, een toilet en leen heerlijke spa terug. Elke kamer is naar de dezelfde unieke stijl ontworpen. Interesse? Deze loft in Avelgem op de Doorniksesteenweg staat te koop voor €565.000. 

Wonderlijk Wijnegem

Volgende stop: Wijnegem. En of het de moeite is om even bij deze woning stil te staan. De buitenkant ziet er al opmerkelijk uit. Wie hier binnentreedt wordt pas écht van zijn sokken geblazen. De architect heeft bij het vormgeven van deze prachtloft niets aan het toeval overgelaten. 

De industriële sfeer die gecreëerd wordt gaat perfect samen met de uitstraling van de gevel. Vooral de muren en unieke raamprofielen maken deze duplex loft uniek in zijn soort. De leefruimte is gigantisch. Ook is er is een ruim terras van 18 vierkante meter voorzien waar een jacuzzi geïnstalleerd staat. 

Deze loft in Wijnegem neemt uiteraard een aardig prijskaartje met zich mee. Er wordt zo’n €1.850.000 voor deze beauty gevraagd.

Gaaf Gent

De binnenstad krap, klein en knus? Helemaal niet! Ruimte, ruimte, en nog eens ruimte. Dat is het gevoel dat je krijgt wanneer je door deze loft wandelt. Zowel het grote woonoppervlak als de bouwstijl dragen hier tot bij. 

Deze modern ingerichte prachtloft met twee slaapkamers is volgens een open-loft concept gebouwd. De volledige loft is in dezelfde stijl ingericht en loopt over in elkaar. Uit de prachtige stalen ramen komt voldoende zonlicht. Wanneer je door die ramen kijkt, heb je een prachtig uitzicht op het water. 

Voorts is er aan alles gedacht: een fijne gashaard, vloerverwarming, 2 slaapkamers en een ruim terras. Voor €990.000 kan deze loft in Gent zomaar van jou zijn. 

Magnifiek Mechelen

Een prachtig ingerichte, energiezuinige loft op een rustig gelegen prachtlocatie in het hart van Mechelen, wat wenst een mens nog meer? Uitzicht op de Sint-Romboutskatedraal, misschien? Wie op het terras gaat staan kijkt er recht op. 

Deze loft straalt één en al klasse uit en nodigt echt uit om er te wonen. Het interieur is in een modern jasje gestoken, terwijl het toch een deel van zijn authentieke eigenheid heeft kunnen behouden. De vorm van het plafond in de gang is hier een uitstekend voorbeeld van. Daarnaast is de woning met duurzame materialen afgewerkt, energiezuinig en voorzien van een gashaard.

Voor €749.000 maak je van deze loft In Mechelen jouw nieuwe woonplaats. 

Trendy Tongeren

Wie écht uniek wil wonen moet eens in Tongeren een kijkje gaan nemen. De opvallende raampartijen aan de voordeur springen meteen in het oog. De hele buitenkant oogt uniek, wat de loft des te charmanter maakt.

Wat meteen opvalt wanneer je deze woning binnenkomt zijn de enorm hoge plafonds. De woning is modern industrieel ingericht, de steunbalken in het midden geven een fijne, authentieke toets wat het interieur een eigen gezicht geeft. De hele loft geeft een erg open gevoel, de bijna volledig glazen inkomhal is er het perfecte voorbeeld van. Voor deze prachtige loft in Tongeren wordt €420.000 gevraagd. 

PS: Wie naar deze loft verhuist, zal in de voormalige chocoladefabriek van Tongeren wonen. Wie wil dat nu niet kunnen zeggen? Willy Wonka is nu al jaloers…

Uitzonderlijk Ukkel

Deze loft in Ukkel is uniek in zijn soort. Het oorspronkelijke gebouw werd in 1950 al opgebouwd! Aan de buitenkant is dit nog te zien. Wie voor de gevel gaat staan, wordt heerlijk terug in de tijd gekatapulteerd.  

Wanneer je er binnenstapt merk je er niets meer van. Het zou zomaar het meest recente gebouw van Brussel en omstreken kunnen zijn. Het resultaat van de vernieuwingen? Een ruime loft met open leefruimte die erg modern oogt. Wie van de buitenlucht wil genieten kan dat op het terras van twintig vierkante meter. Met 3 slaapkamers en 2 badkamers is er plek genoeg voor het hele gezin. Ook die kamers zijn tot in de puntjes ingericht. 

Wie plannen heeft om naar deze charmante loft in Ukkel te verhuizen zal hier €1.150.000 voor over moeten hebben.

Wil je na het ontdekken van deze leuke lofts spontaan je huis verkopen en er zelf eentje aanschaffen? Check dan zeker eens hoeveel je huis waard is en vind snel een makelaar die je hierbij kan helpen. Succes!

Share.