Ontdek deze 6 extreem kleine woningen

Share.

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd? Niet in deze gevallen! Deze zes kleine woningen zijn zeker alle lof en bewondering waard. Onderstaande woningen zijn uitmuntende voorbeelden die bewijzen dat klein wonen écht fijn kan zijn. Bekijk ze in detail en doe tal van waardevolle inspiratie op

Magnifieke duplex in Middelkerke

Zon, zee en strand, wat heeft een mens nog meer nodig? Een mooi, klein en gezellig appartement misschien? In het gemoedelijke Middelkerke staat dit duplex appartement van 39 m² nog te koop. Voor het uitzicht naar buiten alleen al zou iedere bezoeker geïnteresseerd moeten zijn in deze duplex. Binnen is alles mooi in dezelfde landelijk moderne stijl ingericht. 

Dit duplex appartement in Middelkerke heeft een EPC B-score, is instapklaar en is van jou voor zo’n 230.000 euro.

Knus appartement in Kessel-Lo

De volgende woning is gelegen te Vlaams-Brabant in Kessel-Lo. Daar vind je dit klein appartementje terug. Gezellig en knus zijn de eerste twee woorden waar je aan denkt. De interieurinrichters hebben wonderen verricht. Er is perfect gebruik gemaakt van de 38 m² beschikbare ruimte. Het toonbeeld hiervan is de slaapkamer. Dat zorgt ervoor dat dit appartement toch alles heeft wat je nodig hebt. 

De prijs voor dit appartement in Kessel-Lo? Hij staat te koop voor 225.000 euro.

Aantrekkelijke studio in Antwerpen

Ook in de grootsteden zijn enkele pareltjes te vinden, waaronder deze studio in Antwerpen. De combinatie van de uitstraling van een prachtig herenhuis en de sfeer van een gezellige woonplaats, maakt het er erg fijn leven. De woning ligt midden in de bruisende stad. Voor bezige bijen is de ligging dus erg interessant. 

De studio zelf is heel praktisch ingericht. Alles bevindt zich één grote ruimte, enkel de badkamer is apart. De hoge eettafel en grote raampartijen maken het helemaal af. Voor deze studio in Antwerpen wordt 135.000 euro gevraagd.

Galante studio in Gent

Gent heeft de onbetwiste reputatie een erg stijlvolle en hippe stad te zijn. Wie deze studio bekijkt krijgt een bevestiging van dit vooroordeel. Niet alleen het appartement, maar de hele blok is modern en modieus ingericht. 

In de studio zelf is niets aan het toeval overgelaten. Het resultaat? Een prachtige mix tussen authentiek en modern, waarbij ten volle gebruik is gemaakt van de ruimte.

Voor deze mooie studio in Gent met een vlotte verbinding naar het centrum wordt 290.000 euro gevraagd.

Heerlijk appartement in Hasselt

Wie houdt van Hasselt, houdt van dit appartement. Dankzij de perfecte centrale ligging is alles wat de Koekenstad te bieden heeft binnen handbereik. 

De woning is erg lichtrijk dankzij de grote ramen. Het volledige appartement is rustgevend ingericht. Voorts kan je zien dat het appartement voortreffelijk onderhouden is en nog in optimale staat verkeert. 

Het appartement in Hasselt wordt momenteel verhuurd en staat gekend als uitstekende investering. Er wordt momenteel 150.000 euro voor gevraagd.

Atypisch huis in Aulnois

Een tiny house is natuurlijk het schoolvoorbeeld van een kleine woning. Altijd al een tiny house gewild? Deze atypische woning in Aulnois van 20 m² is een perfect exemplaar! Alles is er én er is goed nagedacht over de indeling en interieurkeuzes. Kortom: veel mooier worden dit soort kleine huisjes niet.

Meer met de natuur in contact komen? Voor dit tiny house vragen ze 74.000 euro.

Share.