Hou de warmte buiten met een walvis op je raam

Share.

Kunnen de buren in je badkamer kijken? Of is het broeierig heet? Niets zo vervelend als mensen die bij je kunnen binnenkijken of een veel te hete zomerdag in huis. En met de gordijnen dicht krijg je natuurlijk geen licht binnen. De perfecte oplossing: lichtdoorlatende raambekleding. Squid, bijvoorbeeld. Deze zelfklevende, transparante stof van Belgische makelij kun je zelfs personaliseren.

Of je nu heerlijk staat te douchen, lekker in je pyjama voor de televisie zit of druk aan het werk bent op kantoor… op sommige plekken wil je het liefst op je gemak zijn. Ongestoord. En dat ben je allesbehalve als iedereen zomaar bij je kan binnenkijken. Gordijnen en rolluiken zijn natuurlijk een oplossing, maar dan wordt de ruimte een stuk donkerder en dus ook minder gezellig.

Met Squid, een zelfklevende transparante stof die je op je raam kunt kleven, blijf je genieten van het daglicht terwijl niemand bij je kan binnenkijken. Extra leuk: Squid is ook zonwerend en kan de gevoelstemperatuur met zo’n 3°C laten dalen. Uiteraard geven gordijnen wat extra pit aan je interieur, maar ook met deze vorm van raambekleding kun je ontzettend creatief uit de hoek komen.

Zelf nog naar buiten kijken? Dat kan net zoals bij melkglas. Je ziet bijvoorbeeld wel nog of er iemand arriveert. De kleine details zijn echter niet meer zichtbaar.

Voor ieder wat wils

Je kunt kiezen uit een hele waaier aan stijlen en opties, zowel voor thuis als op kantoor. En … voor eender welk raam. Of je nu een vierkant, een rond of zelfs een driehoekig raam hebt. Squid kun je krijgen in alle mogelijke formaten, want je snijdt het helemaal zelf – of laat het snijden – in de juiste afmetingen. Een rol is 1,30 meter breed en kan tot 15 meter lang zijn. Jij geeft simpelweg de nodige maten door.

Je kunt Squid op diverse manieren laten bedrukken. Streepjes passen bijvoorbeeld perfect in een strak interieur, geometrische vormen dan weer in de Scandinavische sfeer of een mooi natuurbeeld in een landelijke omgeving. Of kies voor het logo van je bedrijf, zodat iedereen je weet te vinden.

Foto: Squid

Heerlijk thuis

Speciaal voor de badkamer werd een nieuw Squid-design ontworpen, want de badkamer is de plaats bij uitstek waar je je ontspannen en comfortabel wilt voelen. Daarom kun je kiezen voor een geweven, linnen textiel dat verkrijgbaar is in vijf verschillende kleuren.

Het grote voordeel van die unieke textuur is dat het weinig tijd en moeite vraagt op vlak van onderhoud. Je kunt Squid erg makkelijk reinigen en het is hitte- en vochtbestendig. Ideaal dus wanneer je urenlang in bad ligt.

Enig minpuntje: Squid hangt er altijd. In tegenstelling tot een gordijn kun je het niet even wegnemen. Houd daar dus wel rekening mee.

Puur Belgisch

Wil je geen gedoe met online bestellen? Geen zorgen. Er zijn overal in België Squid Application Partners. Zij helpen je bij het ontwerp en desgewenst ook bij het installeren van de stof, al kun je dat ook makkelijk zelf. Doordat je niet moet werken met ingewikkelde ophangsystemen is iedereen in staat de raambekleding zelf te kleven op de ramen.

Met Squid maak je dus niet alleen komaf met vervelende pottenkijkers, het geeft ook net dat beetje meer aan je interieur zonder in te moeten boeten aan comfort. De prijs? Je betaalt 59,90 per strekkende vierkante meter.

Zou jij ervoor kiezen?

Auteur: EM
Foto’s: Squid

Share.