5 woningen met EPC label A-B onder de €400.000

Share.

Op zoek naar de meest gezellige plek om te wonen? Gezelligheid maak je natuurlijk zelf, maar volgende 5 woningen en hun locaties geven alvast een héél mooie voorzet. Ontdek enkele pareltjes van woningen voor een prijs onder 400.000 euro, met een EPC-label van minstens B.

Eigendommen met een goed EPC-label worden steeds duurder. Onderstaande woningen zijn het voorbeeld dat gezellig, energiezuinig en betaalbaar wonen toch mogelijk is. Nog niet helemaal mee met wat een EPC-label net betekent? Geen zorgen, wij bezorgen je graag alle informatie.

1. Waar is het gezelliger dan in badstad Oostende?

Oostende gezellige woning

In de grootste kuststad van België vind je dit hippe, charmante appartement terug. De woonst is ideaal gelegen. Zo is het dicht bij het levendige centrum, ben je zo aan het station en bereik je vlot de autostrade.

Dit appartement geeft de ideale mogelijkheid om ten volle te genieten van wilde en zachte zeebriesjes. Profiteer van de natuur en ontspanningsmogelijkheden in de nabije buurt.

Een mooi appartement gecombineerd met een gezellige ronde tafel, rustgevende woonkamer en comfortabel zonnig terras. Wat heeft een mens nog meer nodig? Voor deze parel aan de kust leg je zo’n 289.000 euro neer.

Het volledige pand met EPC-label B bekijk je hier.

2. ‘t Stad? Voel je meteen thuis in Antwerpen

Dit appartement is op een prachtige manier volledig gerenoveerd. Deze woning midden aan het Falconplein straalt warmte en gezelligheid uit. Geniet van een hoop natuurlijk licht en een mooi gebruik van warme kleuren, gecombineerd met toetsen van hout. Ook heeft deze perfect instapbare woning een leuk terras.

Het hippe appartement is gelegen aan het Eilandje, beter bekend als de Universiteitsbuurt. Je bevindt je op een steenworp van het MAS en de jachthaven. De gezellige café’s, restaurants en andere ontspanningsmogelijkheden zijn niet op twee handen te tellen.

Dit moderne appartement op een toplocatie heeft een vraagprijs van 369.000 euro. Het volledige pand met EPC-label A bekijk je hier.

3. Lekkere Limburgse gezelligheid in Hasselt

Hasselt woning

Limburgers staan bekend om hun vriendelijkheid. Wie echt een gezellige leefomgeving wil, weet dus waar naartoe te verhuizen. Dit knus ingericht huis met prachtige veranda wacht nog op nieuwe eigenaars. Het staat te koop voor 399.900 euro en haalt een EPC-label B. Deze woning verwelkomt gezelligheid door hun grote raampartijen. Dit zorgt voor heel wat lichtinval, wat een huis er meteen levendig doet uitzien. Gecombineerd met een landelijke interieurinrichting nodigt dit huis uit om er te gaan wonen. De tuin met terras is het absolute hoogtepunt van dit charmante huis uit Spalbeek, een deelgemeente van Hasselt.

Het volledige pand met EPC-label B bekijk je hier.

4. Knus Kinrooi: een gezellige woning in het gezelligste dorp van België

Kinrooi

Wanneer een woning uit Kinrooi prachtig ingericht wordt, behoort het bijna automatisch bij de gezelligste woningen. Kinrooi werd ooit gekroond als leukste dorp van België om in te wonen. Dit spreekt eigenlijk al voor zich.

De woning zelf? Ook het interieur spreekt tot de verbeelding. De woning is erg warm ingericht, met veel gebruik van hout. Niets valt uit de toon. Het absolute toppunt is de keuken, dat overloopt in de woonkamer.

Om in deze rustig gelegen woning te kunnen wonen dien je zo’n 329.000 euro te betalen. Het huis is vlot bereikbaar via de Venlosesteenweg.

Het volledige pand met EPC-label A bekijk je hier.

5. Gemoedelijk gezellig Gent

Gezellige woning Gent

Geen plek waar het gezelliger vertoeven is dan in Gent. Geen woning waar het gezelliger wonen is dan in dit knusse appartement. Het appartement is prachtig gerenoveerd. Er is goed gebruik gemaakt van lichte kleuren. De accenten komen perfect uit de verf. De keuken is nagelnieuw. Dit appartement is simpelweg af. Als absolute kers op de taart bezit deze woning ook nog eens een zonneterras.

Het appartement is gelegen op wandelafstand van het centrum én is omgeven door groen. Let zeker op het park en het voetbalveldje achteraan. Voor dit prachtige appartement in het al even prachtige Gent vraagt men 255.000 euro. Doe nog meer inspiratie op met deze prachtige woningen uit Gent.

Het volledige pand met EPC-label B bekijk je hier.

Share.