Download de Zimmo app

Zoek en vind je nieuwe thuis met de Zimmo App. Download de gratis applicatie, maak een zoekopdracht en mis dankzij de real-time meldingen geen enkele nieuwe woning!

Download onze gratis app in de App Store of Google Play Store.

Scan de QR code met je smartphone of download onze gratis app in de App Store of Google Play Store.

Meldingen

Staat er een nieuwe woning te koop of te huur in jouw zoekregio? Wij sturen je meteen een melding! Zo mis je geen enkel nieuw pand!

Zimmo app bezorgt meldingen op je smartphone wanneer er nieuwe panden online komen.
Zimmo app toont op de kaart welke panden er te koop en te huur staan. Zimmo app toont op de kaart welke panden er te koop en te huur staan.

Teken je zoekregio op kaart

Zoek je een woning op fietsafstand van je werk of wil je binnen een straal van 25km van je moeder wonen? Teken makkelijk je zoekregio en bekijk op de kaart welke panden in aanmerking komen.

Zoek én vind je droomwoning

Maak snel en eenvoudig je zoekopdracht aan en ontdek de woningen die aan jouw criteria voldoen. Zoek je iets aan de kust of in de Ardennen? In de Zimmo App vind je vastgoed te koop en te huur in héél België.

Smartphone waarop je het zoekscherm van de Zimmo App voor iOS en Android kan zien.
Bewaar je favoriete panden in de Zimmo App of deel ze met je partner, vrienden of familie.

Favoriete panden en zoekopdrachten bewaren

Een leuke woning gezien? Zet het huis of appartement bij je favorieten. Sla je zoekopdracht op. Zo vind je jouw interessante panden en je belangrijkste zoekopdrachten snel terug.

Contacteer de aanbieder

Een bezichtiging plannen of meer informatie vragen kan je rechtstreeks vanuit de app. Contacteer de makelaar, notaris of particulier via telefoon of e-mail.

Vanuit de Zimmo app kan je snel en makkelijk contact opnemen met de verkoper of verhuurder van de woning.
Zimmo app toont panden in lijst in donkere modus.

Zoek verder in donkere modus

Laat je ogen rusten terwijl jij je huizenzoektocht verderzet tot in de late uurtjes. Of stel de modus in omdat die beter bij je past.

Download de app en start meteen jouw zoektocht!