Al jouw interessante panden op één slimme route.

Rol, rij of stap snel en makkelijk langs je gekozen panden via Routes in de Zimmo app.

Download onze app en je bent vertrokken.

Smartphone met een gegenereerde Zimmo route.

De snelste weg naar je droomhuis

En dat mag je letterlijk nemen. Op basis van je favoriete panden of een recente zoekopdracht stippelen we de snelste route voor je uit. Zo kan je makkelijk te voet, met de step, fiets of auto je droomwoningen leren kennen.

Wandelaar van een Zimmo route.

Verken de buurt

In slechts twee stappen kan jij al op stap met de fiets, te voet, step of de auto. Onze handige planner zet al je favoriete panden op één route. Zo kan je makkelijk en snel gaan rondsnuffelen in de buurt van je kandidaat-droomwoningen.

Smartphone met een keuzescherm van transportmiddel voor een Zimmo route.

Kies je eigen manier van verplaatsen

Ben je een wandelaar, fiets je liever of verken je jouw droomwoningen en buurt graag met de auto? Wij stippelen de route uit op basis van jouw verplaatsingsvoorkeur. Met je zelf gekozen start- en eindpunt is jouw slimme route helemaal compleet.

Smartphone waar je de panden voor je Zimmo route kiest.

Gepersonaliseerd

Doe een zoekopdracht, vink al jouw interessante panden aan die je van dichterbij wil bekijken en hop. In een oogwenk krijg je een gepersonaliseerde route. Slim, want zo hoef je niet zelf alle adressen in te geven en te puzzelen.

Vrouw met kindjes op een longboard die een Zimmo route volgt.

Exporteer je slimme route

Voordat je je wandeling, loop- of rijroute begint, kan je je slimme route exporteren en laten werken met je gps-horloge of favoriete trackingapp. Zo kan je je bewegingsprestaties ook in kaart brengen. Leuk meegenomen, toch?

Fietsers die een Zimmo route fietsen.

Ik ga op pad en ik neem mee

Offline zie je meer dan online. Ontdek of je favoriete pand ook naast je favoriete buren ligt. En step, stap of fiets er zo traag langs als je wil. Vergeet niet mee te nemen:

Stippel nu je route uit in de Zimmo app!