Nieuws, media en pers

Op deze nieuws- en perspagina verzamelen we onze persberichten, kan je onze beeldendatabank en logo’s bekijken en vind je onze perscontacten en factsheet terug.

Persberichten

Mediakit

Factsheet

Ontdek Zimmo!

Download nu

Beeldendatabank

Op zoek naar beelden van Zimmo? Je vindt ze hier.

Bekijk nu

Logo’s

Ontdek het Zimmo logo in verschillende formaten.

Bekijk nu

Perscontacten

Voor al je vragen kan je terecht op volgend e-mailadres: [email protected]

Marjorie Vanbets

Woordvoerder en PR manager

Yves Vanderveken

Business director

Over ons

Zimmo

Zimmo is het op één na grootste vastgoedplatform in België. Met een uitgebreid aanbod van meer dan 125.000 vastgoedadvertenties in binnen- en buitenland trekken ze maandelijks 6,2 miljoen bezoekers aan. Met hun gebruiksvriendelijke website, dynamische app en innovatieve producten, wil Zimmo de 360°-partner voor elke gebruiker, vastgoedmakelaar, notaris én projectontwikkelaar zijn. Zimmo streeft ernaar om al haar gebruikers slimmer te maken. Zo bieden ze extra informatie bij woningen aan zoals de prijshistoriek en tonen ze met een performante online schattingstool aan hoe de waarde van een woning wordt bepaald. Die producten en tools maken het aan- of verkoopproces voor alle partijen in de vastgoedmarkt meer transparant en begrijpbaar.
6,2 miljoen

Zimmo Groep

Zimmo bv is de 360°-partner voor de huizenzoeker en de vastgoedprofessional in België en Nederland. Hun digitale marktplaatsen Zimmo en ImmoProxio voorzien maandelijks meer dan 8,8 miljoen bezoekers van het meest recente vastgoedaanbod. Daarnaast bieden ze – onder de merknaam Zabun – een complete CRM-software, businesstools voor de aan- en verkoop aan en bouwt ze websites voor de vastgoedprofessional. Zimmo bv is 100% dochteronderneming van Mediahuis NV.