Prachtige luxueuze nieuwbouwresidentie "BEACH AVENUE" te St-Idesbald / Koksijde. Ultra ruime a in Sint-Idesbald vanaf € 485.000
(Zimmo-code: 1004BP1)

893
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
122 dagen
Op Zimmo
14 dagen geleden
Laatste update

Strandlaan 278 / 279, 8670 Sint-Idesbald

Zimmo-code: 1004BP1

Prijs € 485.000

Coming soon !!! Nieuwbouwresidentie "BEACH AVENUE" !!! Een prachtige nieuwbouwresidentie met luxueuze moderne en ultra ruime appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers, dit slechts op een steenworp van de zeedijk te St-Idesbald. Bovenop deze appartementen is er een penthouse voorzien van 110m² met 2 slaapkamers. Op het gelijkvloers is er plaats voor de start van een nieuwe klassevolle handelsuitbating. Parkings te koop in deze residentie.
Deze residentie is werkelijk ideaal voor wie op zoek is naar een ruim verzorgd en modern appartement dichtbij het winkelcentrum om dagelijks te voet alle nodige inkopen te kunnen doen. U heeft hoogstwaarschijnlijk al gehoord van Slagerij Dierendonck, "ster"restaurant Carcasse of bakkerij Destrooper. Elke handelszaak in deze straat heeft een verzorgde moderne inrichting en levert werkelijk top-kwaliteit af. Heel zeker zal deze ligging bij u in de smaak vallen.
Dus kom gerust eens langs, wij tonen u graag alle troeven van deze nieuwbouwresidentie. Ook kunnen wij gerust een andere nieuwbouwresidentie aan u tonen zodanig wij u zeker kunnen overtuigen over de kwaliteit van alle materialen. Dus twijfel niet en plan zeker een bezoekje aan ons kantoor. De koffie zal voor u klaar staan !!

Indeling

Verdieping 1

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Bedrijfsvastgoed € 485.000 * -
Appartement € 670.000 * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.