Sensimmo

Over Sensimmo

                                                                                                                   Sensimmo

                                                                                                           Gevoel voor wonen

Sensimmo bestaat uit een zeer enthousiast team van medewerkers! Ieder van hen beschikt over een grote dosis professionele ervaring, juridische kennis en doorzettingsvermogen. Zij gaan voluit voor een kwalitatieve aanpak van de verkoop van uw woning, uw levensinvestering!

Kwaliteit primeert!

Iedere klant verdient onze volle aandacht, daarom primeert bij ons kwaliteit boven kwantiteit. Ieder dossier is een uitdaging waaraan we alle nodige aandacht en kennis aan besteden.

Eerlijke benadering!

Wij waarborgen iedere klant een eerlijke, juiste behandeling en aanpak. Wij hanteren een integere en correcte prijsbepaling. Deze begrippen vormen voor ons de bouwstenen, waarmee we duurzame relaties opbouwen met kopers en verkopers.

Wie is wie!

Mustafa Sak is erkend vastgoedmakelaar en accountant fiscalist. Hij is oprichter van deze onderneming. Door de snelle groei waren algauw meer gespecialiseerde medewerkers nodig. Claudia Profeta, erkend vastgoedmakelaar met jarenlange professionele ervaring binnen de sector, is inmiddels uitgegroeid tot vaste waarde binnen Sensimmo. Als laatste maar zeker niet de minste hebben wij Mesut Donmaz, die na zijn opleiding financie-en verzekeringswezen zicht gespecialiseerd heeft in de vastgoedsector. Deze betrouwbare en gespecialiseerde team, met hun jarenlange expertise staan ter uwer beschikking om u te begeleiden bij de verkoop van uw eigendom.

Geen verkoop = geen kosten!

Het is vanzelfsprekend dat wij kiezen voor kwalitatief maatwerk ipv kwantitatieve productieverkoop. Wij zijn overtuigd, wat zich ook bewezen heeft, dat selectieve aanpak met oog voor een positief resultaat meer return heeft. Hierdoor zijn wij objectief vanaf het eerste gesprek dat wij met u aangaan.

Wij geven gratis advies na een vrijblijvende schatting.

Met een nieuwe generatie erkende vastgoedmakelaars als vertegenwoordiger van uw levensinvestering kunt u in alle vertrouwen rustig van het leven genieten terwijl wij er alles aan doen om u een goed gevoel te geven bij uw afscheid hiervan!

Wij heten u nogmaals welkom en bedanken u voor uw vertrouwen!

Openingsuren

Maa 09:00 - 17:30
Din 09:00 - 17:30
Woe 09:00 - 17:30
Don 09:00 - 17:30
Vri 09:00 - 17:30
Zat -
Zon -

Medewerkers

Mustafa Sak
Erkend vastgoedmakelaar - bemiddelaar (BIV 505902)

+32 (0)89 20 90 88

+32 (0)…   Toon nummer

Contacteer medewerker