i-Moov

Over i-Moov

i-Moov is een creatief en innoverend kantoor met een snel wisselend aanbod aan panden. Hoewel i-Moov gespecialiseerd is in de begeleiding bij verkoop van residentieel vastgoed, weet het i-Moov team raad met elk type vastgoed! Dankzij het uitgebreide klantenbestand en via gerichte marketing op maat kan snel en efficiënt worden gezocht naar de juiste koper voor elk pand.

Het kantoor van i-Moov is gelegen in een mooie herenwoning in hartje historisch Gent. De Ajuinlei is gekend als een belangrijke toegangsweg voor de Veldstraat, de Graslei en de Korenmarkt maar is tevens bekend vanwege de drukke boekenmarkt die er elke zondag plaatsvindt. De panden in de verzorgde etalage van i-Moov genieten dus zeer veel aandacht en het kantoor mag dagelijks vele bezoekers verwelkomen.

Het kantoor beschikt over ruime openingsuren en voorziet buiten de kantooruren voldoende permanentie om op elk uur van elke dag professionele ondersteuning te kunnen bieden aan kopers en verkopers. Door deze ver doorgedreven flexibiliteit kan i-Moov met recht stellen 7 op 7 en 24 op 24 bereikbaar te zijn. Graag nodigen wij u uit om geheel vrijblijvend te komen kennismaken met onze bijzondere klantgerichtheid bij ons op kantoor. U bent van harte welkom!

Openingsuren

Maa 09:00 - 18:00
Din 09:00 - 18:00
Woe 09:00 - 18:00
Don 09:00 - 18:00
Vri 09:00 - 16:00
Zat + op afspraak na de kanto…
Zon + op afspraak na de kanto…

Medewerkers

Aaron Schelstraete
Jan Baete