Zoeken op Zimmo

Ga naar de homepagina. Geef in de zoekfunctie aan waar je precies naar op zoek bent. Zoek je een pand te huur of te koop? In welke gemeente? Tegen welke prijs? Zo krijg je snel het gewenste resultaat.

Wil je nog specifieker zoeken? Klik dan op ‘Uitgebreid zoeken’ en vul daar alle criteria in waar je droomhuis aan moet voldoen.

Niet meteen gevonden wat je zocht? Of net te veel resultaten? Op de pagina met de zoekresultaten kan je eenvoudig je zoekopdracht aanpassen door rechtsboven te klikken op het potloodje ‘Zoekcriteria aanpassen’.

Geef een zoekopdracht in op de homepagina. Op de pagina met de zoekresultaten klik je rechtsboven op het belletje ‘Opslaan’.

Geef onderaan het zoekscherm dat zich opent je zoekopdracht een naam. Indien gewenst kan je in dit venster je zoekopdracht eerst nog verder verfijnen. Je kan er ook voor kiezen om nieuwe resultaten via e-mail te ontvangen. Vink dan de optie ‘e-mailalert’ aan en klik op ‘Opslaan’.

Tip:

Zimmo onthoudt automatisch jouw laatste zoekopdracht. Die vind je terug onder de zoekfunctie op de homepagina. Om meerdere zoekopdrachten te bewaren heb je een Mijn Zimmo-account nodig. Hoe je deze precies aanmaakt, lees je hier.

In je Mijn Zimmo-account krijg je een handig overzicht van al je bewaarde zoekopdrachten. Log dus eerst even in door te klikken op Aanmelden. Of klik meteen op Mijn Zimmo als je reeds bent ingelogd.

Achter elk van je bewaarde zoekopdrachten zie je drie icoontjes. Om een zoekopdracht te wijzigen klik je op het potloodje ‘Zoekopdracht bewerken’. Om te verwijderen klik je op het vuilbakje ‘Zoekopdracht verwijderen’. Je kan ook al je zoekopdrachten in één keer verwijderen door te klikken op ‘Alles verwijderen’.

Eén van de voordelen van een Mijn Zimmo-account is het instellen van e-mailalerts. Dat zijn e-mailberichten die je automatisch ontvangt telkens er op Zimmo nieuwe panden verschijnen die aan jouw zoekcriteria voldoen.

Heb je al een account? Log dan in via Aanmelden of ga meteen naar Mijn Zimmo. Daar krijg je een overzicht van al je bewaarde zoekopdrachten. Naast elke zoekopdracht kan je aangeven hoe vaak je een e-mailalert wenst te ontvangen.

Je kan hier ook een nieuwe zoekopdracht en bijhorende e-mailalert aanmaken door te klikken op de oranje knop ‘Nieuwe zoekopdracht’. Meer info over het bewaren van zoekopdrachten vind je hier.

Kijk even in je Mijn Zimmo-account of je e-mailalerts aan staan. Log je eerst in door te klikken op Aanmelden of ga meteen naar Mijn Zimmo.

In Mijn Zimmo krijg je een overzicht van al je bewaarde zoekopdrachten. Naast elke zoekopdracht kan je aangeven hoe vaak je een e-mailalert wenst te ontvangen. Staat er ‘Geen’ dan zal je voor deze zoekopdracht geen nieuwe panden via e-mail ontvangen. Pas aan indien nodig.

Staan je alerts aan, maar krijg je toch geen e-mails? Stuur onze klantendienst dan een berichtje met de nodige info via het contactformulier. Zij maken dit graag in orde voor jou.

Tip:

Je ontvangt enkel een e-mailalert wanneer er op Zimmo nieuwe panden verschijnen die aan jouw specifieke zoekopdracht voldoen.

Log je eerst in via Aanmelden. Je favoriete panden zijn nu terug te vinden op twee manieren:

  1. Klik op het sterretje naast ‘Mijn Zimmo’.
  2. Ga naar Mijn Zimmo en klik in het menu links op ‘Favoriete panden’.

Niet meteen gevonden wat je zocht?

Onze klantendienst staat voor je klaar!

Timmo, mascotte van Zimmo, helpt iedereen op weg.